Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prolonguem l'exposició Ataràxia de Cesc Homet fins al diumenge, 27 de juny.

Cesc Homet ens presenta una col•lecció d'escultures de fusta i de llenços pintats amb pols i colors terrosos,que ha titulat Ataràxia. Dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h

Cartell
Cartell

DIMARTS 04 MAIG 2021

Cesc Homet ens presenta una col·lecció d'escultures de fusta i de llenços pintats amb pols i colors terrosos,que ha titulat Ataràxia. La utilització d'aquests materials no és casual, sinó que són triats a consciència perquè, segons afirma, vol mostrar gratitud "per la generositat de la natura, la qual ens permet viure i usar amb respecte els seus recursos materials". 

Segons l'autor, que s'autoanomena "artista urboscà", cadascuna d'aquestes obres s'ha creat amb la seva pròpia característica discursiva, ja que hi trobem expressats molts sentiments i valors, com és ara l'amor, l'enyor, la fidelitat, el compromís, la lluita o l'esperança, entre d'altres. Així mateix, en aquesta mostra també s'hi percep l'amor per la terra, Catalunya, i la denúncia de la repressió contra el moviment independentista i la llibertat d'expressió.