Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Plans de Sió millorarà l’enllumenat dels onze nuclis

El projecte s’executarà en dues fases, començant per Concabella, Hostafrancs i Les Pallargues

DIJOUS 17 DESEMBRE 2020

L’ajuntament de Plans de Sió iniciarà a principis del 2021 el canvi d’enllumenat a Hostafrancs, Concabella i Les Pallargues, sent aquesta la primera de les dues fases que s’executaran al llarg de l’any vinent per millorar el servei d’il·luminació viària.

Les actuacions consistiran en l’adequació de la instal·lació elèctrica dels onze nuclis de població – unes infraestructures obsoletes i fora de la normativa vigent –, la instauració de dos-cents punts de llum nous repartits pel terme municipal, un sistema d’il·luminació a colors al voltant del Castell de Concabella i la substitució de l’enllumenat actual per il·luminació Led. Amb aquestes intervencions es preveuen uns estalvis de fins el 60% en les tarifes de llum.  

Els treballs de la primera fase, aprovats pel Ple de l’Ajuntament en sessió extraordinària l’11 de juny de 2018, aniran a càrrec de l’empresa Urbalux SA i ascendiran a 366.468,95€. La licitació per la segona fase encara no ha estat executada però està pressupostada en uns 600.000€ més.

El projecte esta finançat en la seva totalitat per la Diputació, FEDER i PUOSC.