Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova exposició al Castell de Concabella

Cesc Homet ens presenta una col•lecció d'escultures de fusta i de llenços pintats amb pols i colors terrosos,que ha titulat Ataràxia. I es pot visitar fins al 30 de maig. Dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h
Cartell
Cartell

DIMARTS 09 MARÇ 2021

Cesc Homet ens presenta una col·lecció d'escultures de fusta i de llenços pintats amb pols i colors terrosos,que ha titulat Ataràxia. La utilització d'aquests materials no és casual, sinó que són triats a consciència perquè, segons afirma, vol mostrar gratitud "per la generositat de la natura, la qual ens permet viure i usar amb respecte els seus recursos materials". 

Segons l'autor, que s'autoanomena "artista urboscà", cadascuna d'aquestes obres s'ha creat amb la seva pròpia característica discursiva, ja que hi trobem expressats molts sentiments i valors, com és ara l'amor, l'enyor, la fidelitat, el compromís, la lluita o l'esperança, entre d'altres. Així mateix, en aquesta mostra també s'hi percep l'amor per la terra, Catalunya, i la denúncia de la repressió contra el moviment independentista i la llibertat d'expressió.

Document Actions