Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’exposició “Gent de Concabella” mostra 46 concabellencs, fotografiats al llarg del 2019

La mostra és un projecte dels sabadellencs Georgina Gorriz i Miquel Traveria i serà visitable fins el 30 d’abril

DIMARTS 21 GENER 2020

Dissabte 25 de gener s’inaugura l’exposició Gent de Concabella, un recull de retrats realitzats al llarg de tot l'any 2019 a 46 persones de Concabella, cosa que suposa el 50% de la població. Els protagonistes de les fotos, les edats dels quals oscil·len entre els 14 i els 89 anys, han estat fotografiats en diferents indrets del poble i amb un objecte que per a ells té un significat únic i personal. Per tant, aquesta exposició, que ha comptat amb la col·laboració del Castell de Concabella i l'Ajuntament dels Plans de Sió, resulta una bona eina per conèixer les inquietuds i les aficions dels concabellencs i concabellenques. 

La mostra forma part  del  projecte  fotogràfic de retrat Objectes Significants, que des del 2013 desenvolupen els sabadellencs entre diferents col·lectius (gent gran en residències i pisos tutelats, immigrants, víctimes de la Guerra Civil…) i  vol mostrar el vincle emocional que s’estableix entre persones i determinats objectes que per a elles tenen un significat únic i personal. Mostres de retrats d’altres col·lectius d'Objectes Significants han estat exposades a Sabadell, al Fineart (Igualada) i al Festimatge de Calella, entre d’altres. 

La  sala d'exposicions del Castell de Concabella acollirà els 46 retrats, que aniran acompanyats d'un breu text explicatiu de cada imatge per posar-les en context, del 25 de gener al 30 d’abril. 

Document Actions