Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’ajuntament dels Plans de Sió participa en la campanya “Tornarem”

Representants polítics de la comarca de la Segarra elaboren un vídeo per transmetre un missatge d’ànim a la població en la darrera fase de confinament.

DIMECRES 06 MAIG 2020

Amb la finalitat d’apropar-se a la població en la recta final del confinament, diversos representants polítics dels ajuntaments de La Segarra han participat en un vídeo, elaborat pel Consell Comarcal, on es fa un crit d’esperança de cara al retorn a la normalitat.

Els participants en aquesta iniciativa encoratgen als conciutadans a recuperar les tradicions i costums dels seus municipis i, en el cas dels Plans de Sió, l’alcalde Xavier Pintó, posa el focus d’il·lusió i esperança en el gaudir de la vida cultural del municipi com són les visites als castells, les tertúlies o les Festes Majors, i es què junts, podem amb tot.

Diuen que la comunicació és la millor manera per crear lligams més forts i avui diferents representants polítics s’han unit en una sola veu per tornar a donar vida als carrers, a les places i als petits racons dels nostres municipis