Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament dels Plans de Sió ha rebut un ajut per renovar les instal•lacions de la llum i la senyalització exterior.

La finalitat de la subvenció a la qual l’Ajuntament s’ha acollit és l’eficiència en les infraestructures i serveis públics, a partir de la renovació de les instal•lacions de l’enllumenat públic.
Logotip FEDER
Logotip FEDER

DIMECRES 10 JULIOL 2019

L’Ajuntament dels Plans de Sió ha rebut un ajut per renovar les instal·lacions de la llum i la senyalització exterior.

L’ajut són en base a la sol·licitud FEDER i ha rebut una subvenció favorable de l’IDAE (Institut per a la diversificació i estalvi de l’energia) per a la renovació de l’enllumenat públic i la senyalització exterior.

L’IDAE regula concessió directa de subvencions per a projectes singulars d’entitats locals que afavoreixen el pas a una economia baixa en carboni en el marc del Programa Operatiu FEDER de creixement sostenible.

Per una banda s’ha concedit un total de 224.095,20€ per la renovació de les instal·lacions i, per altra banda, s’ha rebut 230.891,45€ per renovar punts de llum exterior, concretament, 194 punts dels 385 existents. Una renovació amb llums LED’S i més eficients aconseguint reduir fins a un 60% d’estalvi energètic.

La finalitat de la subvenció a la qual l’Ajuntament s’ha acollit és l’eficiència en les infraestructures i serveis públics, a partir de la renovació de les instal·lacions de l’enllumenat públic.

Juliol, 2019. 

Document Actions