Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bona rebuda del IV JAZZ CONCABELLA

Fins a cent cinquanta espectadors van desplaçar-se fins al Castell de Concabella en la primera cita del certamen

DIMECRES 15 GENER 2020

La quarta edició del Festival de Jazz de Concabella va arrencar el passat 11 de gener amb un èxit total d’assistència. Fins a cent cinquanta espectadors van concentrar-se a la Sala Noble del Castell per escoltar les peces de Jordi Rossy Vibes Quintet, una formació de luxe i de ressò internacional formada per Jordi Rossy al vibràfon, Mark Turner al saxo tenor, Jaume Llombart a la guitarra,  Robert Landfermann al contrabaix i Joey Baron a la bateria. Un cop finalitzat el concert es va servir una copa de cava a tots els presents, un detall ja establert en l’organització del certamen.

El programa del quart JazzConcabella es complementarà amb dues actuacions més durant els pròxims mesos. La segona cita anirà a càrrec d’Afro Blue, el 8 de febrer, i  Jaume Llombart Quintet clourà el festival amb una darrera actuació el 14 de març.

El Festival de Jazz de Concabella és una proposta de l'associació Amics del Castell de Concabella en col·laboració amb l'Ajuntament dels Plans de Sió. Els preus del concerts són de 12€ per als socis i 15€ per als no socis.

Fotografies de Ramon Aldomà

 

Document Actions