Dilluns, 21 De Gener De 2019
Plaça Estudis, 1, 
Els Plans de Sió - 25212
Telèfon: 973 520 030 Fax:

14/02
2011

SALUTACIÓ DE L'ALCALDECom Alcalde de l 'ajuntament dels Plans de Sió, em plau donar la benvinguda a tots aquells que s 'han atansat a aquesta finestra que vol ser amplia lluminosa i transparent com és la renovada web municipal.

Els Plans de Sió, terra de castells, ofereix al viatger un racó de contrastos en el marc de la nostra comarca com es La Segarra.

Ben segur que us plaurà conèixer els Centres d'Interpretació instal·lats al Castell de Concabella, el de les aus estepàries, la dels Castells de la Segarra i sobre tot l'espai dedicat a l 'insigne escriptor i patriota Manuel de Pedrolo.

Després, i perquè no visitar els espais naturals com són les peixeres del Sió, l'àntic camp d 'aviació de la República, l'església romànica de Pelagalls del segle XI i la resta de castells del municipi, segur que gaudireu d 'una bona estada aquí entre nosaltres.

Tanmateix aquesta web, vol facilitar a tots els veïns i persones interessades les dades més rellevants de la nostra comunitat, actes, concerts, festivitats, etc. són moltes i molt variades com canviant és el nostre paisatge i pobles.

Lògicament també trobareu tota la informació de caràcter institucional municipal que pot ser d 'interès i que s'anirà ampliant en benefici de la màxima transparència i en el marc dels principis de la màxima eficiència i eficàcia pel que fa a la tramitació dels expedients municipals, en especial llicència, taxes, ordenances, etc.

Altrament i per finalitzar solament em resta posar-me a la vostra disposició i recollir tot tipus de suggerències i iniciatives que s'adrecin a la millora de la nostra web.

Cordialment

Xavier Pintó

Alcalde

Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web